Uplate rezervacija

DINAMIKA PLAĆANJA

Prilikom potvrde rezervacije putnik se obavezuje uplatiti 30% od ukupnog iznosa izabrane usluge, i to u roku od 24 sata (ne uključujući subote, nedelje i praznike) kako bi rezervacija postala važeća. Preostalih 70% dužan je uplatiti prilikom dolaska u smestajnu jedinicu.

NAČINI PLAĆANJA

bankovnom doznakom

Ukoliko želite platiti Vašu rezervaciju bankovnom doznakom potrebno je da u roku 24 sata od on-line rezervacije ili od prijema racuna\ponude uplatite naznačeni iznos. Istovremeno putnik je dužan odmah po uplati dostaviti potvrdu o izvršenoj uplati - mailom ili faxom, u suprotnom smestajna jedinica "Ibolja Apartmani" nije obavezna izvršiti rezervaciju usluge. Smestajna jedinica "Ibolja Apartmani" ne snosi odgovornost za neizvršene rezervacije usluga zbog kašnjenja putnika u dostavi potvrde dužoj od 24 sata (ne uključujući subote, nedelje i praznike). Sve bankovne troškove snosi klijent. Sve rezervacije za koje nije uplacen avans na osnovu izdatog racuna i za koje nije dostavljena potvrda o uplati, smatrace se nevazecima.

Bankovnom doznakom iz inostranstva ne možete plaćati ukoliko je Vaš dolazak unutar pet radnih dana, a bankovnom doznakom iz Hrvatske ne možete plaćati ukoliko je Vaš dolazak unutar tri radna dana.

Sve bankovne troškove snosi klijent (shodno tome na bankovnoj uplatnici mora pisati OUR u polje opcija troška). Sve rezervacije koje ne budu uplaćene u celosti smatrati će se nevažećima.