Kako rezervisati smeštaj?

U nekoliko laganih koraka možete rezervisati smeštaj za Vaš odmor, bilo gde u svetu se nalazili. U sledećih 3 koraka pokazaćemo Vam kako pronaći i uspešno rezervisati smeštaj iz naše ponude:

1. SMEŠTAJ

Pored fotografija objekta naći ćete detaljan opis karakteristika i pojedinosti koje objekat sadrži. Unutar objekta imate pregled i opis soba, tj. apartmana sa cenovnikom za svaki, za koju možete posebno izvršiti rezervaciju. Izaberite apartman u kojem želite da boravite. Pojaviće Vam se kalendar koji pokazuje raspoloživost datog apartmana. Crvenom bojom u kalendaru naznačeni su Vam zauzeti termini, žutom bojom u kalendaru naznačena Vam je rezervacija u toku (gost je rezervisao, ali još nije uplatio avans, nije potvrdio uplatom), neoznačeni datumi u kalendaru označavaju slobodan termin, a Vaš izbor datuma biće naznačen zelenom bojom u kalendaru. Označite u kalendaru željeni slobodan termin (prvim klikom na datum početka boravka i drugim klikom na datum Vašeg poslednjeg noćenja), potom kliknite na žuto polje na kojem piše REZERVIŠI. Nakon toga će se pojaviti prozor u kojem treba da popunite sve tražene podatke (ime i prezime, mesto, adresa, poštanski broj, e-mail adresa i druge podatke).

2. POTVRDA REZERVACIJE

Ukoliko se željeni apartman može rezervisati (ukoliko je slobodan) i ukoliko ste uneli sve potrebne i tražene podatke za rezervaciju, dobićete povratni mail kao informaciju o izvršenoj rezervaciji. Za potvrdu rezervacije potrebno je da izvršite avansnu uplatu (akontacija 20%) preko bankovne doznake (Hrvatske ili devizne) na osnovu predračuna koji ćete dobiti od nas putem maila. Uplatom Vaša rezervacija je potvrđena.

3. UPLATA REZERVACIJE

Potrebno je da predračun koji ste primili za potvrdu rezervacije uplatite u roku od 24 h, ne računajući vikend i praznične dane, kako bi Vaša rezervacija postala validna. Bankovnom doznakom iz inostranstva (na devizni račun) ne možete plaćati rezervaciju ukoliko je početak Vašeg boravka za 5 radnih dana, a bankovnom doznakom iz Hrvatske ne možete plaćati rezervaciju ukoliko je početak Vašeg boravka za 3 radna dana. Po uplati avansa, termin Vaše rezervacije u kalendaru biće obeležen crvenom bojom, što znači da je rezervacija potvrđena.

Prilikom dolaska u rezervisani smeštaj, regulišete ostatak uplate za smeštaj na licu mesta kod domaćina (70% preostale uplate).

Želimo Vam ugodan odmor!